1. Saute di cozze / cozze alla marinara / cozze alla panna* Świeże mule (przyrządzane na jeden z wybranych sposobów): - duszone na oliwie z pierwszego tłoczenia, czosnku i białym winie - duszone w sosie pomidorowym na ostro - z białym winem, cebulką i śmietaną | 26 pln |
2. Antipasto all’ Italiana Talerz specjałów włoskich: ostre i łagodne salami, szynka włoska, karczek dojrzewający, oliwki, sery, suszone pomidory, karczochy | 23 pln |
3. Carpaccio di rapa rossa Carpaccio z marynowanego buraka z glazurowanym w miodzie orzechem, ricottą i rucolą | 23 pln |
4. Caprese Mozzarella, pomidor, oliwki, świeża bazylia, krem balsamiczny | 18 pln |
5. Carpaccio di manzo Carpaccio z polędwicy wołowej z płatkami parmezanu, kaparami i rucolą | 25 pln |
6. Formaggi misti serviti con mostarda di frutta Degustacja serów włoskich z orzechami, musztardą owocową i grzankami | 29 pln |
7. Tartara di manzo – tatar wołowy Manzo crudo, cetriolini e funghi sottoaceto, cipolla, tuorlo d’uovo | 29 pln |
Dania oznaczone * nie są pozycjami stałymi w karcie |