Oferta wigilijna cateringowa

RESTAURACJA
PIZZERIA

WSPÓŁCZESNA
KUCHNIA WŁOSKA

at-zf2

RISTORANTE
PIZZERIA

CUCINA ITALIANA
CONTEMPORANEA

atrium-logo-catering

 

Cateringowa oferta wigilijna 2018 r.

line-h2

 

 

wstazka

 

Menu wigilijne cateringowe I

 

Zapewniamy naczynia jednorazowe i serwetki w standardowej cenie
Porcelana, sztućce, obrusy, dekoracja stołu: + 2,50 zł/ os.


BUFET ZIMNY

Śledzie na 3 sposoby
- Śledź w oleju z cebulką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem
- Śledź z rodzynkami

 

Karp z rodzynkami z musem chrzanowym i cytrynką
/lub ryba po grecku/
Pasztet świąteczny
Tradycyjna sałatka jarzynowa
 Sałatka z tuńczykiem i marynowanym buraczkiem
Pieczywo

 


BUFET DESEROWY
Sernik świąteczny, szarlotka z cynamonem, makowiec


Cena pakietu – 45 zł brutto za osobę

 

* * *

wstazka

 

Menu wigilijne cateringowe II

 

BUFET ZIMNY

Karp z rodzynkami z musem chrzanowym
Tatarki ze śledzia z czarną oliwką
Carpaccio z korzennego buraka z orzechami glazurowanymi w miodzie
Ryba po grecku
Śledzie na 2 sposoby
- Śledź w oleju z cebulką
- Śledź w śmietanie z jabłkiem i pieprzem młotkowanym

 

Pasztety świąteczne- ze śliwką wędzoną, z żurawiną


Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z rybą wędzoną i płatkami marynowanego selera
Pieczywo
Ćwikła, chrzan

 


BUFET DESEROWY
Kluski z makiem
Sernik świąteczny, szarlotka z cynamonem, makowiec


Cena pakietu – 60 zł brutto za osobę

 

* * *

wstazka

 

Menu wigilijne cateringowe III

 

BUFET ZIMNY

Mini tatarki z łososia z suszonym pomidorem i kaparami
Karp w galaretce winno- żurawinowej
Pstrąg faszerowany szpinakiem z musem cytrynowym
Gravlax z łososia, pieczony burak, pumpernikiel, śmietana, koperek
Ryba po grecku
Śledzie na 2 sposoby
- Śledź korzenny w śmietanie z jabłkiem i pieprzem młotkowanym
- Śledź z rodzynkami

Patera pasztetów własnego wypieku i mięs pieczonych
(karczek w miodzie, ziołowa łopatka, czosnkowy boczek, pasztet ze śliwką, pasztet z żurawiną, pasztet z dziczyzny…)

Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka z krewetkami
Wybór pieczywa
Ćwikła, chrzan

 

BUFET DESEROWY
Kluski z makiem
Makowiec z rodzynkami, sernik świąteczny, szarlotka z cynamonem


Cena pakietu – 78 zł brutto za osobę

 

* * *

wstazka

 

Inne propozycje


Barszczyk wigilijny czysty 20 zł/ 1l
Barszczyk wigilijny z grzybowymi uszkami 9 zł/ 250 ml
Zupa grzybowa
Krem ziemniaczany z łososiem i pieczonymi krewetkami
Pierogi z kapustą i grzybami 5 szt. – 12 zł
Karp smażony z cytrynką
Patera ryb w galarecie (sum, karp, łosoś…)   150 zł
Karp faszerowany chałką i migdałami w galarecie 100 zł
Pstrąg faszerowany liśćmi szpinaku i łososiem 60 zł
Tatar ze śledzia na ciemnym pieczywie
Sum faszerowany
Śledzie z jabłkiem i musztardą francuską
Śledź z marynowanym burakiem pod pierzynką z maślanki
Sałatka śledziowa z jabłkiem, selerem i rodzynkami
Sałatka śledziowa z selerem naciowym, koprem włoskim, jabłkiem i pestkami dyni

 

Panna cotta z sosem pomarańczowym z goździkami
Tiramisu świąteczne z orzechami i czekoladą

 

 

Rezerwacje, zamówienia i informacje - tel. 601848031

 

<< powrót do strony poprzedniej


Rezerwacja i kontakt:
81 532 30 66   601 848 031
atrium.menager@gmail.com    iwona.baruk@gmail.com

Strona główna    Restauracja    Menu     Wina    Catering     O nas     Galeria     Kontakt

Ristorante Pizzeria   Stare Miasto Lublin   ul. Rynek 2
Copyright 2018


Projekt LSI