
Oferta wielkanocna dla firm
(w naszej restauracji)
ZESTAW I
Przystawki:
- Karczek wieprzowy pieczony w ziołach
- Pasztet świąteczny własnego wypieku
- Jaja z wędzonym łososiem i kawiorem
- Jaja faszerowane musem pieczarkowym
- Jaja w sosie tatarskim
- Ćwiartki jaj z solą i pieprzem
- Wiosenna sałatka z tuńczykiem i płatkami kwiatów jadalnych
Na ciepło:
- Krem chrzanowy, jajo, chips z salami
- Polędwiczka wieprzowa w bekonie, kurki, puree chrzanowe, zielona fasolka szparagowa
Deser: sernik z mascarpone z białą czekoladą
Woda mineralna
Kawa/ herbata
Cena: 155 zł/ os
Informacje i rezerwacje 601 848 031

ZESTAW II
Przystawki:
- Pstrąg faszerowany liśćmi szpinaku
- Karczek wieprzowy pieczony w ziołach
- Pasztet świąteczny własnego wypieku
- Carpaccio z marynowanego w buraku łososia z chipsami z imbiru i rucolą
- Jaja z wędzonym łososiem i kawiorem
- Jaja faszerowane musem pieczarkowym
- Ćwiartki jaj z solą i pieprzem
- Sałatka z mascarpone, truskawkami i młodym szpinakiem
Na ciepło:
- Krem z białych warzyw z jajem przepiórczym, chrustem z bekonu i oliwą szczypiorkową
- Udko z kaczki, sos wiśniowy na czerwonym winie, mille foglie z ziemniaka, pieczony pasternak
Deser: semifreddo sernikowe z bezą
Woda mineralna
Kawa/ herbata
Cena: 185 zł/ os
Informacje i rezerwacje 601 848 031
ZESTAW III
Przystawki:
- Karczek wieprzowy pieczony w ziołach
- Pasztet własnego wypieku
- Jaja w sosie tatarskim
- Jaja z wędzonym łososiem i kawiorem
- Jaja faszerowane pieczarkami
- Ćwiartki jaj z solą i pieprzem
- Sałatka z gorgonzolą i pomarańczą
Na ciepło:
- Żur wielkanocny z jajem
- Biała kiełbasa pieczona z cebulą i jabłkiem (na półmiskach)
Deser: Panna cotta z sosem z owoców leśnych
Woda mineralna
Kawa/ herbata
Cena: 130 zł/ os
Informacje i rezerwacje 601 848 031
Rezerwacje i informacje – tel. 601 848 031
