• 1. 1. Polpette alla romana al sugo, [1,3,7] purea di patate 42,00 zł

    ulpety wołowo- wieprzowe po rzymsku - w sosie z pomidorów San Marzano, ser Grana Padano DOP, ser pecorino romano, śmietankowe puree ziemniaczane

  • 2. Filetto di maiale al gorgonzola, purea di patate, asparagi, [7] 53,00 zł

    Polędwiczka wieprzowa sous vide, sos gorgonzola, puree pieczony burak-ziemniak, szparagi

  • 3. Braciola di maiale alla griglia, salsa al pepe, [7] lattuga arrostita, patate al forno 59,00 zł

    Grillowany stek wieprzowy z kością, sos pieprzowy, ziemniaki pieczone na rozmarynie, mini sałata rzymska z grilla

  • 4. Petto di anatra, purea di carote e patate, [ 1,7] salsa di more, insalata 59,00 zł

    Pierś z kaczki, sos jeżynowy, puree ziemniaczano-marchwiowe, bukiet sałat z korzennym burakiem i płatkami marynowanej dyni

  • 5. Coniglio al vino bianco, [1,7] 62 zł purea di patate, insalata con verdure marinate- zucchine e sedano rapa 62,00 zł

    Królik w białym winie z oliwkami i szałwią, puree śmietankowe, sałatka z marynowaną cukinią i selerem

  • 6. Bistecca di manzo, salsa al pepe, patatine, broccoli saltati [7] 89,00 zł

    Stek Black Angus z grilla, sos pieprzowy, frytki stekowe, brokuły na ostro

  • 7. Costolette di agnello alla griglia, caponata, [7] purea di patate viola 122,00 zł

    Grillowany schab jagnięcy z kostką, sycylijska caponata, puree z fioletowego ziemniaka

  • 8. Filetto di manzo ai porcini, [7], purea di patate e rapa rossa, zucchine alla griglia 114,00 zł

    Grillowana polędwica wołowa, sos borowikowy, puree ziemniaczane z pieczonym burakiem, grillowana cukinia, pomidorek koktajlowy

Atrium - danie12
Atrium - danie10
atrium-owocemorza