W każdy czwartek zapraszamy na świeże małże - mule i sercówki oraz okonia morskiego pieczonego w skorupce z soli.
1. Calamari al vino bianco Kalmary w białym winie z czosnkowymi grzankami | 28 zł |
2. Polpo alla griglia Ośmiornica z grilla, pieczone pomidorki, bukiet sałat z rucolą i marynowanym selerem, grzanki, oliwa czosnkowa | 58 zł |
3. Gamberoni alla griglia Krewetki blacktiger (5 szt.) grillowane w całości podane na zielonej sałacie z grzankami | 45 zł |
4. Orata al forno con patate, insalata verde con crema balsamica Dorada pieczona na rozmarynie z ziemniakami i pomidorem, bukiet sałat z kremem balsamicznym | 44 zł |
5. Salmone al forno con salsa di aranci al pepe verde, riso, insalata Filet z łososia z sosem pomarańczowym na zielonym pieprzu, sałatka z rucolą, naturalny czarny ryż | 39 zł |