• 1. Petto di pollo gratinato con pesto, pomodori secchi e mozzarella purea di patate, insalata verde con semi di girasole [7] 33,00 zł

    Filet z kurczaka zapiekany z bazyliowym pesto, suszonym pomidorem i mozzarellą, puree z ziemniaka z pesto pietruszkowym, bukiet sałat z prażonym słonecznikiem i kremem balsamicznym

  • 2. Filetto di maiale ai porcini, patate al forno, insalata [7] 36,00 zł

    Polędwiczka wieprzowa sous vide, sos borowikowy, ziemniaki pieczone na rozmarynie, bukiet sałat z kremem balsamicznym

  • 3. Bistecca di manzo, salsa al pepe, patatine, broccoli saltat 68,00 zł

    Stek Hereford z grilla, sos pieprzowy, frytki stekowe, brokuły na ostro

  • 4. Coniglio al vino bianco, purea di patate, verdure marinate [1,7,] 42,00 zł

    Udko z królika w sosie winno- maślanym z szałwią i oliwkami, puree, sałatka z rucoli z płatkami marynowanego selera i korzenną dynią

  • 5. Costolette di agnello alla griglia, caponata, crostini [1,7, 9, 12] 76,00 zł

    Grillowany comber jagnięcy, pesto pistacjowe, caponata, grzanki z mozzarellą

  • 6. Filetto di manzo al gorgonzola,purea di patate e rapa rossa, zucchine alla griglia [7] 78,00 zł

    polędwica wołowa, sos gorgonzola, puree z pieczonym burakiem, pomidorki cherry, grillowana cukinia

Atrium - danie12
Atrium - danie10
atrium-owocemorza

Oznaczenia w nawiasie „[]” oznaczają alergeny znajdujące się w daniach

Zobacz pozostałe menu przystawki, sałatki, zupy, dania główne, makarony, ryby i owoce morza, pizza, desery, dania dla dzieci, grzanki i pieczywo, dodatki,  kawy, herbaty, napoje, alkohole