Przystawki
  • 1. Antipasto all’ Italiana [7] 27,00 zł

    Talerz specjałów włoskich: ostre i łagodne salami, szynka włoska, karczek dojrzewający, oliwki, sery, suszone pomidory, karczochy

  • 2. Caprese di bufala e pomodorini confit [7,8] 26,00 zł

    Bufala, konfitowane pomidorki, pesto bazyliowe, oliwa extravergine

  • 3. Carpaccio di rapa rossa [7] 27,00 zł

    Carpaccio z korzennego buraka, ricotta z pecorino, sos żurawinowy, glazurowany w miodzie orzech, rucola

  • 4. Carpaccio di manzo [7] 27,00 zł

    Carpaccio z polędwicy wołowej z płatkami parmezanu, pieczarką, kaparami i rucolą

  • 5. Tartara di manzo – tatar wołowy [1,3,7,10] 34,00 zł

    Manzo crudo, cetriolini e funghi sottoaceto, cipolla, tuorlo d’uovo

  • 6. Tagliere di formaggi misti [7,8,10] 31,00 zł

    Degustacja serów włoskich z orzechami i musztardą owocową, grissini

Atrium - danie1
Atrium - danie14

Oznaczenia w nawiasie „[]” oznaczają alergeny znajdujące się w daniach

Zobacz pozostałe menu sałatki, zupy, dania główne, makarony, ryby i owoce morza, pizza, desery, dania dla dzieci, grzanki i pieczywo, dodatki,dania dla dzieci,  kawy, napoje, alkohole